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  • delicate taste

    intense
    color

    Tomatoes are one of the symbolic foods of Italian gastronomic culture. For us they are the symbol of an authentic and genuine cuisine, of that enveloping aroma full of traditions that is released in the kitchen during the summer months. The taste of our tomatoes reflects the landscape in which they are grown, Puglia. The sun, water, patience and our special care allow us to obtain a tomato sauce and peeled tomatoes with a fresh and delicate taste and an intense color.

    authentic

    from the field...

    As for olives, Fratepietro farm takes care of the entire production process from cultivation to processing. The tomatoes, grown in the land owned by the family, are harvested by hand once they reach the right degree of ripeness. Taken during the day at the plants, they are processed within a few hours, guaranteeing a unique gastronomic product.

    to the kitchen

    When we think of our tomatoes the first word that comes to mind is: simplicity. The combination of craftsmanship and technological innovation makes it possible to maintain the “homemade” flavor during the transformation phase. The scent of summer and the fresh taste come together in a consistent pulp, making unique pizzas and traditional Italian dishes.

    Dal campo...

    Come per le olive, l’azienda agricola si occupa dell’intero processo produttivo dalla coltivazione alla trasformazione. I pomodori, coltivati presso i terreni di proprietà della famiglia, vengono raccolti a mano una volta giunti al giusto grado di maturazione. Portati in giornata presso gli stabilimenti vengono lavorati entro poche ore garantendo un prodotto gastronomico unico.

    alla cucina

    Quando pensiamo ai nostri pomodori la prima parola che ci viene in mente è: semplicità. Il connubio fra artigianalità e innovazione tecnologica permette di mantenere durante la fase di trasformazione il sapore del “fatto in casa”.  Il profumo dell’estate ed il gusto fresco si fondono in una polpa consistente rendendo uniche pizze e piatti della tradizione italiana.